Het hele jaar door komen wij de leukste dingen tegen; voor jong en oud. Hier houden wij je graag op de hoogte; lees je mee?

Dit artikel wordt de hele maand september aangevuld!

Kikker en HEMA

Wat een leuk nieuws; twee oer-Nederlandse merken slaan de handen ineen. Kikker, het geliefde figuur bekend uit de boeken van Max Velthuijs, doet vanaf deze week zijn intrede binnen het kinderassortiment van HEMA. Samen met zijn vriendjes Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje is hij terug te vinden op frisse nieuwe items. Voor de collectie is gebruik gemaakt van simpele lijnen en trendy kleuren. De oude vertrouwde Kikker in een eigentijds design.

Spellenspektakel

Na twee jaar is het Spellenspektakel terug, en hoe! Met twee keer zoveel speelruimte, verschillende toernooien waaronder het EK Escape Room The Game, honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen en winkels waar je ze direct kunt kopen, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers. Jong en oud kan zich laten inspireren om de, vooral dit jaar extra vaak gebruikte, spellenkast aan te vullen. Het Spellenspektakel is het evenement voor bordspelliefhebbers van elke leeftijd; op 6 & 7 november Jaarbeurs Utrecht. Zet het alvast in de agenda!

Pokémon 25: The Album

Op 15 oktober verschijnt bij Capitol Records Pokémon 25: The Album als onderdeel van een groots, één jaar durend muziekspektakel van The Pokémon Company International in samenwerking met Universal Music Group. Onderaan staat de tracklist van het verzamelalbum, die vandaag bekend gemaakt is bij de start van de pre-order. Bestel Pokémon 25: The Album hier vooruit.