Het hele jaar door komen wij de leukste dingen tegen; voor jong en oud. Hier houden wij je graag op de hoogte; lees je mee?

Pubquiz of Crazy 88

Zoek je nog een corona proefuitje voor met familie of vrienden? Daag familie of vrienden uit om hun kennis te testen met een online pubquiz óf speel het Crazy 88-spel waarbij je zoveel mogelijk opdrachten uitvoert. Allebei lijkt ons superleuk!

Speurtocht in de stad

Wij gingen een dagje Rotterdam doen en het leuk ons een leuk idee om daar een speurtocht bij te doen! Met deze speurtocht test je de bestaande kennis en leer nieuwe feitjes tijdens een van de speurtochten van een kleine twee uur in Nederlandse en Belgische steden. Benieuwd wat wij er van vonden? Review vind je hier!

Dripcake maken

Via Groupon scoorde ik trouwens nog een leuke deal; een workshop voor het maken van een Dripcake! Met een zoon die gevorderd is in het maken van taarten en cupcakes, vond ik dit wel een leuk uitje voor ons twee om de vakantie mee af te sluiten.

Berend Botje: Het mysterie van het Ei:

Het liedje ken je vast wel en nu komt er ook een film van! Berend Botje gaat over een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een bijzonder vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

Nieuwe Sinterklaas film

Ook leuk nieuws; er komt een nieuwe Sinterklaasfilm aan! Robert ten Brink schittert in zijn rol als Sinterklaas, verder zijn er rollen weggelegd voor Martien Meiland, Noraly Beier, Chris Tates, Pamela Teves en Filip Bolluyt. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscopen. Zet alvast in de agenda!

PAW PATROL: DE FILM

Vanaf 18 augustus in de bioscoop; de eerste Paw Patrol film! Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Met stemrollen Julia Tan (Liberty), Rayen Panday (Butch), Peter Pannekoek (Ruben) en Monica Geuze (Delores). De Engelse stemmen zijn van Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin