2014 was echt een topjaar; wat vakantie betreft in ieder geval! Begin mei gingen wij voor een paar dagen naar Disneyland Parijs en nog geen 6 weken later gingen we naar Orlando Florida. Een bezoekje aan Disneyworld Orlando kon natuurlijk niet ontbreken; ook al waren wij net in Parijs geweest. Graag vertellen wij je dit het waard was!

Over Disneyworld

Disneyworld is de verzamelnaam voor heel veel Disneyparken in Orlando.

Magic Kingdom

Zo’n 20 jaar geleden ben ik in Magic Kingdom geweest en sindsdien nog heel vaak in Disneyland Parijs, dus ik was erg benieuwd hoe wat ik van Orlando zou vinden! In een woord…¬†geweldig! Opzet is natuurlijk wel hetzelfde als in Parijs en er zijn wel wat attracties hetzelfde, maar verder is het park gewoon uniek. We waren met onze zoontjes van 3 en 5 en hebben vooral de kinderdingen gedaan. Onze favorieten; attractie van Winnie de Pooh, Peter Pan, Ariel en 3d film van Philharmagic. Oh die 3d film was echt zo leuk!
De parade ‘s middags was leuk, anders als in Parijs. ‘s Avonds hebben we de lichtjes parade gezien; dat vonden de kids nog het mooist!
Nadeel; het was wel erg druk! De fastpass werkt hier anders in Parijs, je hebt er een app voor nodig en die hadden we niet gedownload. Je hebt wel gratis wifi in het park (echt super!), maar de app downloaden lukte niet. Dus geen gebruik gemaakt van de fastpass, dat was wel jammer.

We zijn 1 dag geweest; echt te kort! Maar het was een topdag!