Ok, nu wil ik niet beweren dat ik vroeger heel erg goed georganiseerd was, maar sinds de kinderen ben ik echt altijd alles kwijt. En met alles bedoel ik ook echt ALLES! Graag neem ik jullie mee ik de dingen die ik zoal zoek op een dag ๐Ÿ™‚

1 Mijn geheugen

Met stip op nummer 1; mijn geheugen! Het ging eigenlijk al mis voor de geboorte, sindsdien vergeet ik de meest simpele dingen. Dat ik naar boven loop om iets te halen en als ik boven ben, dan heb ik geen idee meer wat.ย  Deze afbeelding die ik pas online tegen kwam, die verwoord het heel goed!

2 Mijn portemonnee

Echt, mijn portemonnee ligt nooitย  waar ik verwacht dat hij zou liggen. Zat hij nou in mijn jaszak, in mijn tas of heb ik hem in de auto laten liggen? Of ligt hij misschien toch nog op het werk? Inmiddels heb ik hier trouwens een oplossing voor; een telefoonhoesje waar mijn pasjes in kunnen! Mijn mobiel raak ik op de een of andere manier dus niet kwijt ๐Ÿ™‚

3 De tweede sok

Sokken hebben we genoeg in huis; maar die tweede sok is nooit ergens te bekennen! Mijn jongste heeft hier trouwens weinig moeite mee; hij wil juist twee verschillende sokken aan. Ik vind dit stiekem wel grappig รฉn vooral makkelijk; dus ik probeer dit ook aan de oudste te slijten. Zonder succes haha.

4 Plakband

Volgens mij eten ze hier in huis plakband; die jongens zijn er altijd mee in de weer. Op zich geen probleem; maar als ik het dan een keer nodig heb dan kan ik het niet vinden. En als ik het wel kan vinden; dan is het een leeg rolletje plakband…

5 Zonnebril

Heel handig als je in de auto zit met die felle zon; een zonnebril! Maar ik kan die van mij dus nooit vinden… Ik denk dat ik er wel 5 of 6 heb, allemaal van die goedkope. Als ik er dan een op wil zetten in de auto, dan zijn ze spoorloos. Vaak liggen ze dan binnen, arghhhh. Er zou gewoon een koord aan moeten zodat hij de auto niet uit kan haha.

Heb jij dat ook, dat je vaak dingen kwijt bent?!