Al jaren ben ik groot fan van het merk Riviera Maison. Het is tijdloos, stoer maar niet te stoer. Aangezien er hier nog geen tag van is, heb ik maar besloten om er zelf een te maken. Lezen jullie mee? Natuurlijk vind ik het ook heel erg leuk als jullie hem invullen!

Hoe lang ben je al fan van dit merk?

Ik ken dit merk via mijn moeder, zij was eerst fan en verzamelt de spullen van Riviera Maison al jaren. Sinds ik op mij zelf woon ben ik ook groot fan, dus nu al ongeveer 12 jaar! Ik sta er elke keer weer van te kijken wat een originele dingen ze bedacht hebben die hip, maar ook tijdloos zijn.

Wat is je duurste aankoop geweest?

Oh, dat is een moeilijke. Volgens mij was het een windlicht die ik in 2015 gekocht heb. Deze was zo rond de 80 euro dacht ik.

Wat is je grootste miskoop geweest?

Uh, even denken. Echt miskopen doe ik eigenlijk niet. Omdat het toch best wel een prijzig merk is, denk ik er vaak wel goed over na of ik het echt leuk vind. Ik heb wel een keer een kussen gekocht, waarvan ik later dacht: oh, dit is het toch net niet.

riviera-maison-kussenhoes-hunting-lodge-65x45cm-groen-8718056293698

Wat is je favoriete winkel?

Zelf vind ik de winkel in het Alexandrium het mooist. Het Polderhuis heet dat, ik vind de sfeer echt fantastisch. De winkel in een oud huis dat helemaal ingericht is door RM. Maar de winkels in Hoofddorp en Laren vind ik ook heel erg mooi en hebben een hele prettige uitstraling. De mensen zijn heel vriendelijk en rustig en nemen echt de tijd voor je.

 

Heb je wel eens via de webshop besteld?

Zelf heb ik nog nooit via de webshop besteld. Ik wil toch liever de spullen eerst even zien om te kijken of ze in het echt net zo leuk zijn als op internet. Ook omdat de kwaliteit nogal kan verschillen per product.

Wat vind je van het prijs/kwaliteit verschil?

Eerlijk gezegd vind ik dat soms niet helemaal kloppen. Sommige dingen vind ik echt heel duur voor hetgeen wat het is. Wat ik ook altijd heel erg jammer blijf vinden in deze tijd is dat sommige letters op bijvoorbeeld de glazen verdwijnen doordat ze in de vaatwasser zijn geweest. Vaak staat het er wel op dat het kan, maar na  een tijdje vervagen ze alsnog. Wel heb ik het idee dat de prijzen iets minder duur zijn geworden dan een aantal jaren geleden. Daar ben ik wel blij om.

Wat zou je het allerliefst nog willen hebben van RM?

Ohhh, dat is een moeilijke zeg. Er zijn eigenlijk nog zoveel dingen die ik van ze zou willen hebben. Al kijk ik er wel voor uit dan mijn huis geen showroom wordt, dus combineer ik het ook met andere leuke dingen. Wat ik nog graag zou willen is de tv kast New Orleans Flatscreen Dresser. Deze kost 1299,- euro en zou echt super staan bij de rest van ons huis.  *zucht* een mens moet toch wat te dromen hebben 🙂

128270

Vinden jullie Riviera Maison ook zo gaaf? Of heb je een ander favoriet merk?