Hier moeten wij nog een dag naar school en dan, vakantie! Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar wel heel veel dagjes uit. Daarom, voor jou en voor mij, dagjes uit met grote korting!

China Lights Emmen

De China Lights tentoonstelling komt terug naar Emmen! Een fantastische beleving in een totaal andere wereld vol licht en verwondering. Te bezoeken t/m 26 maart 2022 en korting scoor je hier.

Korting bij Dierenpark Amersfoort

Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond bij DierenPark Amersfoort. Bewonder de dieren van dichtbij met de Klim Alles-route en ontdek ook Dinopark. Met korting!

Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart met de Pannenkoekenboot

Geniet van een 75 minuten durende rondvaart en onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. Lekker en gezellig uitje voor jong én oud! Boek snel jouw vaart met de Pannenkoekenboot

Bowlen en eten

Lekker bowlen en met korting! Lekker de bal steeds in de geul gooien. Nog een keer proberen dan maar. Lekker weer een veel te zware bal gepakt en weer in de geul gegooid. Geen strike. Maar wel lekker gebowld!

X-tremeTubing voor 2 – 8 pers.

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. X treme Tubing met korting.

Karaoke en glow-in-the-dark minigolf-arrangement

Met deze deal krijg je sowieso een uur lang toegang tot een persoonlijke karaokekamer. Daar staan een karaokemachine, microfoon en televisie met de liedteksten. Kortom: alles wat je nodig hebt om een nieuwe popster te worden. Daarnaast beschikt GlowGolf over 15 overdekte banen waarop je een rondje midgetgolf mag spelen in een fluorescerend decor: je begint in een onderwaterwereld en volgt dan al spelend de evolutie door weer aan land te gaan en te eindigen in de jungle. De banen worden uitgelicht door blacklights zodat de ballen, de banen zelf en het decor ‘licht geven’.

Nog meer korting