Zijn jouw kinderen ook zo gek van Cars? Hier is Cars nog steeds populair en dan vooral Bliksem natuurlijk. Goed nieuws; de komende weken is hij on Tour in Nederland!

TIP: Heb jij de nieuwe Cars LEGO en Duplo van Cars al gezien?!

Bliksem McQueen

Ik zie je denken, wie is Bliksem McQueen ook alweer? Dat is die snelle auto van Disney•Pixar’s CARS, de hoofdpersoon (euh auto) dus!  De komende tijd gaat hij op tour; een unieke kans dus. De tour is een voorproefje van een unieke trapauto race in de Franse hoofdstad Parijs op 2 oktober a.s. Daar neemt de supersnelle auto deel aan de wedstrijd op een compleet afgesloten Champs-Élysées. Om zich voor te bereiden op deze internationale race, rijdt Bliksem McQueen zich dit weekend warm tijdens de Familie Racedagen op Circuit Zandvoort. Als je het geluk hebt om hier heen te gaan, zie je dus niet alleen Max Verstappen maar ook Bliksem McQueen.

On tour

Na de Familie Racedagen hij twee maanden door heel Nederland en doet hij verschillende steden aan, zoals Rotterdam (oa tijdens het jaarlijkse Monster Jam event), Hoofddorp en Maastricht. Het is dus echt mogelijk om Bliksem McQueen te ontmoeten én met hem op de foto te gaan.

Tourschema

Zie hier het tourschema 2016.

2 juli ~ Rotterdam, Monster Jam
13 augustus ~ Hoofddorp, Winkelcentrum Vier Meren
20 augustus ~ Maastrich, Winkelcentrum Brusselse Poort
27 augustus ~ Rotterdam, Alexandrium
3 september ~ Muiden, Maxis
10 september ~ Eindhoven, Winkelcentrum Woensel XL
17 september ~ Leidschendam, Leidsenhage
24 september ~ Breda, Stada Stores

NB. Wijzigingen in tourdata en/of locaties voorbehouden, houd www.disney.nl/cars in de gaten voor de meest actuele informatie.

Voor die kleintjes is het echt een belevenis… je held ontmoeten! Toen Alec een jaar of 3 was kwamen wij de truck Red tegen, waarmee hij op de foto mocht. Die foto heeft hij echt aan iedereen laten zien; zo leuk!

Cars

Met papa en Red van Cars op de foto; best spannend!

CARS 3

Na deze drukke zomer moet Bliksem McQueen zich volledig gaan richten op zijn rustperiode, voordat hij start aan zijn nieuwe avontuur in juli 2017. Dan schittert hij op het witte doek in Disney•Pixar’s CARS 3 en hier kunnen wij natuurlijk ook niet op wachten!  In CARS 3 wordt Bliksem overrompeld door een nieuwe generatie razendsnelle racers en hij wordt weggejaagd van de sport die hij het meest liefheeft. Om een comeback te kunnen maken zal hij de hulp van een enthousiaste jonge race technicus moeten accepteren. Opkomend talent Cruz Ramirez heeft een geheel eigen plan om te winnen opgezet en Bliksem McQueen moet daaraan toegeven om nog enige hoop te hebben op een race carrière. “Cars 3” rijdt juli 2017 de Nederlandse bioscopen in; wij kunnen niet wachten!

Zijn jullie kleintjes ook fan van Bliksem McQueen en CARS?!