Nog op zoek naar leuke activiteiten in het paasweekend? Ook dit jaar haal je bij HEMA daarvoor alles in huis. Voor de bakfanaten zijn er verschillende paas-bakvormen te halen voor een lekker zoet Pasen. Voor kids is er genoeg te knutselen: naast eier-verf sets zijn er bij HEMA nog genoeg DIY-klusjes om te kleuren, knippen en plakken. Verstop jij meestal de eieren? Draai het dit jaar helemaal om en verkleed de kleintjes als Paashaas met een schattige paashaas-verkleedset. Iedereen kan de paashaas zijn! Vanaf nu shop jij jouw spullen bij de HEMA!

Bak- en knutselplezier

Koekjes en muffins in het paasthema staan vrolijk op tafel. Bakken is natuurlijk heel leuk om te doen in het extra lange weekend. Het versieren van muffins kan heel gezellig zijn en het hele gezin kan meedoen. Bij HEMA kan je terecht voor leuke bakvormen die perfect bij het paasthema passen. Ook vind je weer heel veel knutselspullen bij HEMA. De HEMA-eierverfmolen maakt het verven, zowel gemakkelijk, als leuk. Knippen, plakken, kleuren, met de HEMA-knutselspullen verveel je je dit paasweekend geen moment.

Eieren verstoppen en zoeken

In de ochtend eieren verstoppen, zodat er in de middag door de kinderen gezocht kan worden. Het is leuk voor jong en oud. Behalve eieren heeft HEMA allerlei andere spullen in huis die tof zijn om gevonden te worden, zoals een ei stuiterbal, een surprise wortel, of een setje holle eieren die zelf gevuld kunnen worden met verrassingen. Of maak er een spelletje van: bij het HEMA eierzoekspel komt er zowel zoeken, als knutselen bij kijken.

Verkleden als paashaas

Maak dit jaar Pasen echt bijzonder door eieren te verstoppen als echte paashaas. Bij HEMA shop je nu voor de kleintjes en paashaas-verkleedset. Stop vervolgens je eieren of surprises in de schattige HEMA paashaas rugzak en je bent klaar om te gaan. Voor wie geen eieren gaat verstoppen, maar wel Pasen viert zijn er ook hazenoren in een set te verkrijgen, leuk voor aan tafel. Met hazenoren op is iedereen in een feeststemming!