Van de week maakte ik toch een blunder! Nou ja, bijna dan, maar het voelde alsof ik hem al gemaakt had. Het gebeurde in de supermarkt, tot twee keer toe. Ben je benieuwd wat ik deed?

Facebook

Ja, ik ben best actief op Facebook. Deels door mijn werk en deels omdat ik best nieuwsgierig ben (jaja, ik geef het toe!). Sommige mensen kom je door regelmatig tegen bij vrienden, omdat zij bijvoorbeeld vaak reageren of getagd worden. Maar die mensen ken ik dus helemaal niet, al voelt het soms wel anders.

In de supermarkt

Dat bleek ook vorige week, toen ik in de supermarkt was. Bij de kassa zag ik een man en vrouw staan… en ik dacht, waar ken ik die toch van?! Ik wilde ze al enthousiast gedag zeggen, ik had mijn hand al in de lucht om te zwaaien. Ik wist niet zo goed meer waar ik ze van kon. Tot ineens het kwartje viel; dat was de schoonzus van een collega’tje van vroeger! Ik heb haar dus nog nooit eerder gezien en zij heeft vast nog nooit van mijn bestaan heeft gehoord. Maar die ik herkende omdat ze vaak reageert op berichtjes van die ex-collega. Zo bizar, ik had echt het gevoel dat ik haar kende.

Een week later gebeurde ongeveer hetzelfde, ik zag een echtpaar met een jochie van een jaar of 2. Ik moest ook hard nadenken waar ik ze ook alweer van kon en voor ik er erg in had was ik zelfs een beetje aan het staren…!

Heb jij dat ook wel eens meegemaakt?!