Ook vandaag een flashback; dit keer naar de keer dat A.R. in de Donald Duck stond!

Als Dagobert Duck

Het is alweer een paar jaar geleden; in november 2009 had ik een leuke actie bedacht om nieuwe klanten voor eenkadovoor.nl te trekken. Ik had heeel veel chocolade munten besteld en nieuwe klanten een paar chocolade munten gestuurd, die ze als ‘korting’ konden gebruiken. Best een leuke actie, toch?! Maar voordat ik ze verstuurde, leende A.R. ze even, om erin te ‘zwemmen’ hihi. Net als Dagobert Duck 🙂 Ik maakte wat leuke foto’s én stuurde er een naar de Donald Duck. Het berichtje was:
Ha die oom Donald,
Ik stuur je hierbij een foto van mijn zoontje A.R.. Hij is nog geen 4 maanden oud, maar heeft nu al dezelfde hobby als oom Dagobert; zwemmen in het geld! Helaas zijn het maar chocolademuntjes, hihi.

In de Donald Duck

Zelf ben ik niet lid van de Donald Duck, dus ik weet niet of hij ook echt in het blad heeft gestaan. Maar per toeval kwam ik er een tijdje later achter dat hij op de website stond. Met reactie van oom Donald natuurlijk; “Gijs Gans wil graag weten bij welke bank A.R. zit, Martine. Want dit lijkt hem ook wel wat!” Hihi. De foto staat trouwens nog steeds online, zie de website van Donald Duck. Als ik hier aan terugdenk krijg ik altijd weer een grote glimlach. Omdat het hele leuke foto’s zijn; en gewoon het idee. A.R. had niet echt door dat hij tussen zoveel chocolade muntjes lag, dat zou nu wel anders zijn!

Hieronder zie je een screenshot van A.R. in de Donald Duck.

alec-websitedonaldduck