Misschien is het je al opgevallen; ik kijk graag films! Tegenwoordig kom ik er lang niet meer zoveel aan toe als vroeger, maar wat kan ik genieten van een heerlijke film! Mijn favoriete genre is romcom… met films zoals Valentine’s Day en New Year’s Eve.

Aftellen naar Mother’s Day

En er komt een nieuwe film aan in deze ‘serie’… Mother’s Day! ‘Mother’s Day’ volgt de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. En volgens mij moet dit een heerlijke film worden… alles klopt er aan!

  • over Moederdag, een thema wat heel veel mama’s aanspreekt! (eigenlijk iedere moeder toch?)
  • met geweldige actrices zoals Julia Robers, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis en meer!
  • de regisseur is Garry Marshall, die je vast wel kent van o.a. Pretty Woman, The Princess Diaries en de eerder genoemde films Valentine’s Day en New Year’s Eve.

De film gaat eind april in première, even wachten dus. Het lijkt mij een heel leuk moederdag cadeau! Ben je benieuwd naar de trailer? Die staat hieronder.

Lijkt jou dit een leuke film of is dit jouw ding niet?