Vroeger had je alleen een abonnementje op de krant of een tijdschrift, tegenwoordig kun je overal een abonnement op nemen. Zo ook op toiletpapier! Wat vind jij? Hot or not?

Zonder wc papier

Ok, ik geef toe, ook ik heb wel eens wc papier crisis. Maar meestal gaat het goed moet ik zeggen 🙂 Zit je wel vaak zonder, dan zou Happy Toilet een oplossing kunnen zijn. Op deze website kun je een abonnement op wc-papier afsluiten! Dat maakt een eind aan het gesjouw van pakken wc-papier. Op basis van het aantal gebruikers zal automatisch een nieuwe voorraad wc-papier gratis worden thuisbezorgd.

Makkelijk thuisbezorgd

De oprichter van Happy Toilet, Paul van Venrooij, had al enkele jaren het idee om deze abonnementservice op te zetten. Zelf was hij het gesleep met pakken wc-papier en iedere keer weer een andere merk zat. “Binnen enkele jaren zullen wij bij 60 procent van alle huishoudens het wc-papier aan huis bezorgen”, aldus Van Venrooij.

Het Happy Toilet platform werkt simpel. Selecteer het aantal personen waarvoor je wc-papier nodig hebt, maak een account aan en geef toestemming voor een automatische afschrijving. Je wc-papier zal gratis worden thuisbezorgd en dat zal zich na een vaste periode weer automatisch herhalen.

Hoge nood

Happy Toilet weet je gemiddelde verbruik van wc-papier en heeft hier de periodes op afgestemd. Zelf vind ik dit trouwens wel een part idee haha. Volgens Happy Toilet zitje dus nooit meer zonder! Heb je toch een keer tekort, bestel dan via Whatsapp wat extra rollen bij. Mmm… zouden ze het dan binnen een kwartiertje brengen terwijl je zit te wachten?!

Hot or not, ik weet het niet?! Wat vind jij?!