Facebook, eigenlijk is het de vreselijkste website van het hele internet! Als ik niet oplet zit ik er zo een uur of twee op de surfen, zonde van mijn tijd eigenlijk. Aan de andere kant vind ik het ook wel weer grappig; je komt (of blijft) in contact met mensen waar je anders misschien geen contact meer mee zou hebben.

1 je ex-vriendje

Of het nu je eerste ‘vriendje’ van de basisschool is of je vriendje van de middelbare school… allemaal hebben we hem wel eens opgezocht. En nog even gezucht toen we zijn foto zagen… je eerste vriendje blijft toch bijzonder!

2 het populairste meisje uit de klas

Zelf hoorde ik nooit tot de populairste meisjes uit de klas, wat ik trouwens niet heel erg vond. Maar ik was natuurlijk toch een beetje nieuwsgierig hoe het nu met het populairste meisje uit de klas ging!

3 die leuke collega van vroeger

Vroeger was alles anders; dus als je een nieuwe baan had, dan zag je elkaar gewoon niet meer. Zonde, als je bedenkt dat je zo’n goede band met je collega had! Ik heb ook een aantal ex-collega’s op mijn facebook; grappig om ze te volgen en zo toch een beetje contact te houden. Oh en sommige ex collega’s worden gewoon vriendinnen; dat is nog leuker 🙂

4 de juf van school

Nee, natuurlijk nodig ik haar niet uit, maar ik vind het wel grappig om even te gluren. En daar laten we het dan bij hihi.

5 de buurjongen van vroeger

Hoe heette hij ook alweer? Ik moest even nadenken, maar die leuke buurjongen van vroeger zit ook op Facebook! Met zn vrouw en kinderen natuurlijk, die stoere bink. Zal ik hem uitnodigen?

Welke mensen heb jij wel eens opgezocht?!