Het is een tijd geleden dat ik een tag in heb gevuld, maar deze kwam ik tegen via mijn zus. Zij heeft hem al een keer ingevuld, nu is het mijn beurt. De Mijn kind houdt van… tag! Oorspronkelijk komt hij bij Betty blogt vandaan, dank je wel Betty! Ik vul deze namens mijn kids in.

Eten

Vera is een goede eter, geen grote eter, maar eet wel haar bordje leeg. Favoriet bij haar is: pannenkoeken, lasagne en chocola
Rens is een hele slechte warm eter. ‘s Avonds gaat er nog geen eetlepel in helaas. Hij vind niks lekker, behalve als het ongezond is. Patat, pizza en pannenkoeken vind hij wel lekker. Dit eten we alleen niet elke dag;) Brood en fruit eet hij gelukkig wel, dus hij komt niks tekort gelukkig. Hij is ook gek op waterijs, dat kan hij op elk tijdstip van de dag wel eten.

Drinken

Bij het ontbijt drinken ze sinds een half jaar thee. Groene thee met een smaakje, maar geen suiker erin. Verder zijn ze allebei gek op ice tea en op warme chocolademelk. Maar ook limonade is geen probleem. Rens vind drankjes met prik ook lekker, dit krijgt hij alleen bij speciale gelegenheden. Vera houdt hier niet van.

Speelgoed

Voor Rens is dat zijn voetbal. Die neemt hij nog net niet mee naar bed.
Vera heeft niet een ding waar ze echt gek op is, zij heeft haar periodes. Dan weer een periode met de barbies, dan poppen en dan alleen maar skeeleren. Die is lekker afwisselend.

Televisieprogramma

Ze hebben niet een favoriet programma. Ze kijken nu veel Nickelodeon en Rens vind alles met voetbal ook leuk om te zien.

Muziek

Muziek vinden ze allebei leuk. En ze vinden ook veel muzieksoorten leuk. Maar was het vroeger echter veel K3, is het nu toch eigenlijk wel meer popmuziek wat ze leuk vinden. Ze luisteren gewoon de radio of zoeken filmpjes op youtube op.

Dieren

Onze hond Choco, daar zijn ze allebei gek op. Vera ook nog op de pony’s Storm en Tiesto.

Mensen

Rens vind het wel moeilijk om contacten te maken, maar heeft gelukkig wel een vriendje en vriendinnetje waar hij graag mee speelt. Ook zijn neven zijn echt zijn vriendjes.
Vera heeft al sinds groep 1 een BFF, zoals ze dat zelf zeggen. Daar speelt ze het liefst elke dag mee. Ook is ze gek op haar nicht, kunnen heerlijk spelen samen. Vera maakt verder wel makkelijk contacten, is niet zo verlegen als haar broertje.

Kleding

Vera loopt tegenwoordig het liefst in een spijkerbroek op paardrijbroek met een lekkere trui erop. Makkelijk en toch ook leuk.
Rens is een ander verhaal, door zijn gevoeligheid draagt hij eigenlijk alleen maar joggingbroeken. Doe je dat niet, raakt hij echt in paniek. Wel zorg ik dat het mooie joggingbroeken zijn met een leuke trui er boven of een stoer vest en een paar stoere schoenen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en gaan jullie hem ook invullen?