De laatste loodjes wegen het zwaarst, toch? En dus ook de laatste weken voor de schoolvakantie. En even tussen ons… ik zie het gewoon even niet meer zitten. Mag ik even klagen?! 🙂

Twee verjaardagen

Naast dat het bijna vakantie is, zijn A.R. en R.J. ook bijna jarig! Feest dus, maar niet zozeer voor mij. R.J. is vrijdag 8 juli jarig, de laatste schooldag. En A.R. is maandag 11 juli jarig, de  eerste dag van de vakantie.

Dat betekent dat er in die laatste twee weken voor de vakantie ook nog getrakteerd moet worden én kinderfeestjes gegeven moeten worden. Oh én ik mag bedenken wat ze gaan trakteren, welke cadeautips aan iedereen geven en verzinnen wat ze gaan doen met het kinderfeestje 🙂 Daar heb ik mijn hoofd ook wel over gebroken; hier komt snel een update over.

En verder…

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft A.R. ook nog twee examens de komende week. Deze zondag mag hij afzwemmen (jippie, eindelijk!!) en die week erna mag hij taekwondo-examen doen. Stress!! Het afzwemmen vind ik zelf ook wel spannend, het taekwondo-examen niet want dat heeft hij al eerder gedaan. Maar voor hem is het wel heel spannend; het is toch een examen en heel veel mensen gaan naar je kijken!

Op vakantie

En…. als het dan 8 juli de laatste schooldag is, dan gaan wij ook nog op vakantie! Naar Wales, heerlijk! Maar dit vergt natuurlijk ook nog wel de nodige voorbereidingen! Qua inpakken, zorgen dat alles in huis is, reisplannen maken, maar ook voorwerken voor de websites. Bij supermoms gaat dat op zich wel door, maar voor eenkadovoor.nl moet ik echt wel veel dingen regelen/ inplannen. Maar hoe dan, wanneer dan?

Laatste loodjes

Verder vind ik ook dat je aan de kinderen merkt dat het schooljaar er bijna op zit. Naast de verjaardagen, trakteren, feestjes, is het ook spannend dat je bijna je rapport krijgt… je juf bijna voor het laatst hebt en volgend jaar weer in een nieuwe klas gaat beginnen.

Oh, om een lang verhaal kort te maken; wij zijn écht aan vakantie! En ik heb er zo’n zin 🙂 Hoe zit dat bij jullie?!