Vanaf morgen (11 mei) liggen bij ALDI een tweetal gezonde Schijf-van-Vijfproducten met betoverende Disney-characters in de schappen onder de noemer Disney Kitchen. Het gaat om verschillende Disney-prinsessen zoals Rapunzel en Jasmine. Zo wil ALDI het aantrekkelijker maken om kinderen en hun ouders te laten kiezen voor gezonde alternatieven: gezond eten was nog nooit zo leuk! Het betreft: snack worteltjes en volkorenbolletjes. Later dit jaar komen er nog meer gezonde producten met andere Disney-characters in het assortiment.

Gezondere keuzes

“Door het inzetten van populaire Disney-characters willen we het gemakkelijker maken voor gezinnen om gezonde voedingskeuzes te maken. We willen als ALDI gezonde voeding en een gezonde leefstijl bij gezinnen met jonge kinderen stimuleren. Door het gebruik van onder meer magische Disneyprinsessen op Schijf-van-Vijf producten denken we dat het voor kinderen en ouders makkelijker is te kiezen voor gezonde producten In de loop van het jaar wordt nog meer magie toegevoegd aan gezonde producten. Het gaat dan onder meer om de volgende Schijf-van-Vijf-producten: mineraalwater, mini-maiswafels, snoeptomaatjes, zoete appeltjes, yoghurtdrink, pakjes halfvolle melk, appelmoesjes (zonder toegevoegde suiker), smeerkaas kids 30+ en snack komkommers.

In de smaak

Ik weet zeker dat dit bij jongere kinderen in de smaak gaat vallen, de Snackworteltjes met Rapunzel zien er nu eenmaal gezelliger uit door Rapunzel. En ook de snoeptomaatjes met Takel zijn zo een stuk leuker om mee te geven en/of mee te nemen. Wat denken jullie; gaat deze nieuwe productlijn van de Adli in de smaak vallen bij de kinderen? De Disney fans zullen in ieder geval heel enthousiast zijn!