Heb jij dat ook wel eens, van die momenten dat echt alles kapot gaat!! Arghhh, het lijkt dan wel besmettelijk. Zo’n jaar hebben wij momenteel en ik baal als een stekker. Mag ik even klagen….

De wasmachine

Begin van het jaar begon het met de wasmachine; hij gaf een foutmelding en deed het niet meer. Daar zit je dan. Na googlen kwam ik er achter dat het iets met water te maken zou hebben, maar veel wijzer werd ik niet. Gelukkig had ik nog garantie!! Ik nam contact op met Cool Blue en een week later stond er een monteur op de stoep! En toen?? De foutmelding was er niet meer………. arghhh. De monteur keek alles na en kon niets vinden. Jeetje, heb ik dat; ik dacht gelijk, die zal ook wel denken. Of als hij weg is, dan zit ik vast weer met die foutmelding! Maar dat bleek gelukkig niet het geval, en, even afkloppen, hij doet het nog steeds!

De afwasmachine

Daarna gingen we door naar de afwasmachine. Die had al een tijdje kuren, dat wil zeggen dat hij soms gewoon niet goed schoonmaakte. Maar negen van de tien keer ging het wel goed. Tot hij het gewoon niet meer deed; ook hier gaf hij een foutmelding. Weer naar Google natuurlijk en mijn man ging aan de slag. Alle filters werden schoongemaakt en we kochten extra schoonmaakspul voor de vaatwasser. Want ja, ook de vaatwasser moet wel eens schoongemaakt worden. Dan ging het weer een paar dagen goed… tot de foutmelding weer kwam. Ik had al bijna een nieuwe vaatwasser besteld, maar Leo wilde er toch nog een keer naar kijken met een vriend. Ze gingen nog een keertje aan de slag…. en yes… inmiddels doet hij het weer een maandje! Oh, dan moet ik eigenlijk niet te vroeg juichen he….

De droger

Maar goed, we hebben meer apparaten in huis; zoals de droger. En sinds 2 weken heeft die ook kuren; of nou ja, hij droogt ook niet meer. Ik dacht eerst dat ik hem te vol  had gedaan, maar ook nadat ik de helft eruit had gehaald werd het niet droog. De droger geeft geen foutmelding aan, want deze mogelijkheid heeft dat ding niet. Dus… hup naar Google en weer alle filters nalopen. En nog een keer, en nog een keer. Niets helpt, hij droogt gewoon niet. En ik doe echt niet alles in de droger, maar handdoeken en zo zijn toch wel veel sneller droog in de droger.
We hebben een lijstje met data waarop wij oa het witgoed hebben gekocht en deze  is ouder dan 5 jaar oud… dus een soort van toe aan vervangingen. Hoewel ik vroeger het idee had dat alles veel langer mee ging. Maar goed; de komende week gaan we dan maar eens op zoek naar een nieuwe droger!

De auto

En als je dan denkt dat je alles hebt gehad; begint opeens de auto een raar geluid te maken! Een bromend geluid; gewoon een geluid dat niet fijn is. Onze auto is 4,5 jaar oud, of jong vinden wij eigenlijk. Ook heeft hij nog geen maand geleden nog een beurt gekregen, dusse…. dit was niet de afspraak haha. Wij naar de garage; just to be safe… en na een kort onderzoekje…. slecht nieuws. Er is iets met de lager van de versnellingsbak en dat gaat een hoop geld kosten………. Neeeeee!! Ik ben wel erg blij dat dit niet was toen wij naar Frankrijk gingen; want het rijd niet fijn. Je weet dat er iets is… en we mochten er voor nu wel door mee rijden, maar niet te lang. We zouden een weekendje naar Gelderland gaan, maar dit hebben wij toch maar afgezegd. Het is gewoon geen veilig gevoel. Over 2 weken wordt de auto gerepareerd… voor minimaal €1250,–. Zonde van het geld…………..

Laten we hopen dat het even klaar is met dit dominospel van dingen die kapot gaan… het is allemaal zo zonde van het geld! Hebben jullie dat ook wel eens gehad, dat echt alles kapot ging? En waar kon je toch echt niet zonder?